De Balbal Kids

bewegen en voetbal voor kleuters

De Balbalschool biedt kleuters ( geboortejaar 2011,  2012 en 2013 - jongens / meisjes ) ook de mogelijkheid om al met het ronde ding bezig te zijn.  Is uw kapoen graag in de weer,  vindt hij bewegen leuk, is hij verzot op de bal, speelt hij graag spelletjes met vrienden, is hij er gewoon eventjes graag van tussenuit, ... wel dan is dit zeker iets voor jouw kampioen.

Klik hier voor een impressiefilmpjeKIDS DAGEN 

Op deze Balbal Kids dagen maakt uw kleuter al spelenderwijs kennis met het mooie rond ding, maakt hij/zij nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, leert hij/zij zich handhaven in een groep, leert uw spetter afspraken respecteren en luisteren, hij/zij kan zich uitleven en lekker uitrazen, maakt hij kennis met de verschillende bewegingsdomeinen (rollen, springen, lopen, vangen, gooien, klimmen en dribbelen, mikken... ) kortom een stukje bewegingsopvoeding van de bovenste plank met een knipoog naar de bal.  Alle trainingen worden op een pedagogisch verantwoorde manier aangeboden o.l.v. gespecialiseerde Balbal trainers waarbij het kind centraal staat.

Een uniek concept en (sport)vaardigheden voor het leven !


WEKELIJKSE BALBAL KIDS LESSEN 

Tijdens de Kids lessenreeks wordt uw kleuter ondergedompeld in een uitdagende speel-en beweegwereld ! Samen met Baldo gaan we op avontuur en lossen we de moeilijkste beweegraadsels op. Het hoofddoel is om op een speelse manier technische en speltactische vaardigheden bij te leren die toepasbaar zijn in verschillende sporten ( voetbal, basketbal, handbal, tennis, ... ).  Ook sociale en mentale vaardigheden worden bij ons op een onzichtbare manier getraind.  Vriendjes maken, leren samenwerken, een conflict oplossen, willen winnen, ...

Indien gewenst maken wij voor uw kleuter een beweegrapportje waarop u als ouder kan zien waar uw kleuter goed in is. Want wat je goed kan doe je meestal ook liever! Wij kunnen geheel objectief meehelpen aan de sportkeuze van uw kleuter.


Bij ons staat het individu centraal en is iedereen welkom! Jongens, meisjes, kids met specifieke noden.Praktische info lessen :

*Wekelijkse Balbal kids lessenreeks op woensdag te Boezinge ( Vrije Basisschool )
-13u00-14u00 : 2de en 3de kleuter

->klik hier om in te schrijven voor locatie Boezinge


*Wekelijkse Balbal kids lessenreeks op woensdag te Woesten ( Vrije Basisschool )
-15u00-16u00 : 2de en 3de kleuter

->klik hier om in te schrijven voor locatie Woesten


*Wekelijkse Balbal kids lessenreeks op donderdag te Ieper ( Immaculata )
        -16u10-17u20 : 2de & 3de kleuter + 1ste leerjaar

->klik hier om in te schrijven voor locatie Ieper


*Data woensdagen ( Woesten en Boezinge ):

-13/09 ( gratis kennismaking ) - 20/09 - 27/09 - 04/10 - 11/10 - 18/10 - 25/10

*Data donderdagen ( Ieper ) :

-14/09 ( gratis kennismaking ) - 21/09 - 28/09 - 05/10 - 12/10 - 19/10 - 26/10

*Inschrijvingsgeld
-50 euro  ( na de online inschrijving ontvangt u de nodige info en de betalingsmodaliteiten )
 

Balbalschool © 2006