BALBAL DAGEN 

De balbalschool biedt op sommige locaties specifieke balbaldagen aan waarbij de deelnemers  meegesleurd worden in het spetterende balbalavontuur : skills, fun & plezier, snel voetenwerk, lichaam -en balco??rindatie, techniektrainingen, ... een gamma dat op maat van de jeugdvoetballer wordt geschreven en aangeboden.   Tijdens het programma wordt niet alleen aandacht besteed aan het sportieve maar er wordt meteen ook een koppeling gemaakt met het aanleren en de ontwikkeling van sociale en mentale vaardigheden bij kinderen en jongeren.  Een unieke combinatie die zeker de moeite loont !  

Doelgroep :

Voor jeugdvoetballers van 6 tot 14 jaar.
Er wordt in niveaugroepen gewerkt : zowel spelers uit het gewestelijk jeugdvoetbal en spelers uit het (inter)provinciaal of elite voetbal zijn welkom !

Klik hier voor een impressiefilmpje van de balbal kanjertrainingen.
Klik hier 
voor een tweede impressiefilmpje

Klik hier voor een fotoverslag waarbij het aanleren en ontwikkelen van sociale -en mentale vaardigheden ge├»llustreerd wordt.

Agenda :

Kostprijs

*25 euro per dag

Praktisch

De balbal dagen starten om 9 uur en eindigen om 16 uur ( er wordt balbal opvang voorzien vanaf 7u30 en opvang tot 17u15 ).

Er wordt gevraagd om een eigen picknick te voorzien.  De dranken en het vieruurtje worden door de balbalschool voorzien.


Extra

Voetbalclubs kunnen voor hun leden ook een balbaldag organiseren waarbij de balbalschool zorgt voor de inhoudelijke en logistieke invulling.  Meer informatie omtrent dit project  : telefonisch 0479/379387 ( Kristof Mortier ) of per mail : info@balbalschool.be 

Balbalschool © 2006